Tiramisu crème
Tiramisu crème
INGREDIËNTEN
| Ingrediënt | Hoeveelheid |
|---|---|
| Lange vingers | |
| Eidooier | 3 stuks |
| Kristalsuiker | 125 gr |
| Mascarpone | 210 gr |
| Slagroom | 420 ml |
| Kaneelpoeder | 1 tl |
| Sterke koffie | 185 ml |
| Amaretto | 15 ml |

BEREIDING
- Klop de dooiers en de suiker schuimig met de mixer.
- Klop er met de garde de mascarpone, de slagroom en het kaneelpoeder door.
- Giet alles in de sifon en zet er één patroon op.
- Schud stevig en zet tot gebruik in de koelkast.
- Meng de espresso met de Amaretto.
SERVEREN
- Snijd de lange vingers middendoor met een zaagmes.
- Dompel de lange vingers kort in het mengsel en leg 2 stukjes onderin een glaasje.
- Spuit er een laagje mascarponecrème op.
- Bestuif met cacaopoeder.
