Tiramisu crème

Tiramisu crème

INGREDIËNTEN

Ingrediënt Hoeveelheid
Lange vingers
Eidooier 3 stuks
Kristalsuiker 125 gr
Mascarpone 210 gr
Slagroom 420 ml
Kaneelpoeder 1 tl
Sterke koffie 185 ml
Amaretto 15 ml

BEREIDING

  1. Klop de dooiers en de suiker schuimig met de mixer.
  2. Klop er met de garde de mascarpone, de slagroom en het kaneelpoeder door.
  3. Giet alles in de sifon en zet er één patroon op.
  4. Schud stevig en zet tot gebruik in de koelkast.
  5. Meng de espresso met de Amaretto.

SERVEREN

  1. Snijd de lange vingers middendoor met een zaagmes.
  2. Dompel de lange vingers kort in het mengsel en leg 2 stukjes onderin een glaasje.
  3. Spuit er een laagje mascarponecrème op.
  4. Bestuif met cacaopoeder.